Vintage meubels

De onderstaande meubels zijn momenteel verkrijgbaar bij Variavintage. Ben je geïnteresseerd in een of meerdere items of heb je een vraag erover, stuur dan een e-mail naar:  variavintage@hotmail.com . Op onze contactpagina vind je tevens een contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vintage, retro Artek Crinolette Chair van Tapiovaara, 1962.

Prijs: € 550,-

lees verder
Deze stoel komt maar zelden op de markt, dus dit is de kans om te investeren in een absolute design klassieker; de Crinolette chair van de Finse ontwerper Ilamri Tapiovaara. De Artek Crinolette armchair is een ontwerp uit 1962 van Ilamri Tapiovaara. De lounge stoel is gemaakt van massief berken en is zwart gelakt. De stoel heeft een authentieke en bijzondere spijlen rugleuning en daarom past de stoel in zowel een modern als klassiek interieur.

De Crinolette fauteuil van Tapiovaara is 66 cm breed, 67 cm diep en heeft een totale hoogte van 74 cm. De zithoogte meet 38 cm en de armleuningen zijn 59 cm hoog.

De stoel verkeert in een zeer goede vintage conditie met enkele sporen van gebruik.

Prijs: € 550,-.

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere items of heb je een vraag erover, stuur dan een e-mail naar: variavintage@hotmail.com . Op onze contactpagina vind je tevens een contactformulier.


HOOFDMENU VARIAVINTAGE

naar Home

naar Vintage lampen

naar Vintage meubels

naar Vintage varia

naar Archief

naar Contact