Vintage lampen

De onderstaande lampen zijn momenteel verkrijgbaar bij Variavintage. Ben je geïnteresseerd in een of meerdere lampen of heb je een vraag erover, stuur dan een e-mail naar: variavintage@hotmail.com . Op onze contactpagina vind je tevens een contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bumling

Anders Pherson

Mooie vintage, retro Bumling vloerlamp, Anders Pherson

Prijs: deze lamp is gereserveerd.


Bijzondere design vloerlamp van Anders Pehrson voor Ateljé Lyktan, 1968. Wat moet er verder nog over gezegd? De kappen zijn door de flexibele nek draaibaar. De lamp verkeert, gezien zijn leeftijd, in een prachtige vintage staat, met lichte gebruikssporen.

Super mooie lamp en een echte eyecatcher in ieder vintage interieur. De lamp heeft voor dat hij bij ons kwam 40 jaar bij iemand anders gestaan en wij vermoeden dat hij in die periode een keer is gespoten. We weten het niet zeker want het is dan zeer kundig en mooi gedaan.

Maten: hoogte 140 cm, hoogte kap 17 cm, diameter kap 18 cm.

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere items of heb je een vraag erover, stuur dan een e-mail naar: variavintage@hotmail.com . Op onze contactpagina vind je tevens een contactformulier.


HOOFDMENU VARIAVINTAGE

naar Home

naar Vintage lampen

naar Vintage meubels

naar Vintage varia

naar Archief

naar Contact